Sunday, April 27, 2014

Kirikus ei käinud

Vanaheaga on, nagu ta on, aga päevad on endiselt sama vennad, nagu varem. Tööpäev algab nüüd alles kell 10, sest enne seda on hellad Pink Lady õunad, mida me hetkel korjame, alles märjad ja külmad ning kuigi me neid kinnastega peame puu otsast ära noppima, on siiski šanss, et plekid tulevad kergemini.
Laupäeva hommikul muide sadas ja öösel olevat äikesetorm olnud... Mina magasin. Seetõttu oli aga vaba päev ja käisime nagu ikka Launcestoni peal teise käe poodides talvehooajaks riideid otsimas. Keegi ei leidnud mitte midagi seekord, aga nalja sai ikka. Lõbus seltskond on siin, mulle meeldib. Muidu on ilm täpselt, nagu Eestis ehk öösel on paar kraadi sooja, päeval on paiguti vast suisa 15-18.
Muud juttu siis ka: esmaspäevast reedeni on muide töölt kojutulek lausa ootamist väärt, sest nagu me teame on Austraalia mõneski mõttes maailmast 10 aastat maas, seega algab kell 17:30 telekast saade Beverly Hills 90210!!! Sellele järgneb 2 osa Friends'i ja alles siis on vaba aeg. Nädalavahetused nii meelelahutuslikud kahjuks ei ole. Praegu on kell 8 õhtul ja ootame lõhepiruka valmimist vaikselt.
Õunu peaks jaguma umbes nädalaks, pärast seda saavad alguse juba uued seiklused. Piltidest lihtne tööaeg, tavaline paus ja Paul oma kolme koeraga. Ailavju!

No comments:

Post a Comment