Thursday, July 31, 2014

Piinlik paus 2

Chloe, Drew, Erki ja Henry
Kallid blogilugejad - viimasest postitusest on juba tükk aega möödas ja vahepeal on taevast sadanud tuld ja rahet. Eluga siin mäe otsas hakkan vaikselt ära harjuma ja kuigi päris koduks ei kutsuks, siis on siin üsna mõnus vahel. Tööalaselt on mulle rohkem ülesandeid antud ja tänasega lõppes mu 18-päevane viigipüksi-ja-rohelise-triiksärgi-maraton!
Rallitasime ja pärast pesime puhtaks
Aga alustame ikka ilmast. Vahepeal oli peaaegu nädal aega järjest karget selget ilma, kus päike paistis hommikust õhtuni ja tõi inimeste nägudele naeratuse. Eelmisel nädalal avas see pagana ilmataat aga kraanid ja lasi 3 päeva jutti jäist vihma taevast alla, mis sulatas umbes poole olemasolevast lumest ära! Eile tuli uus külmalaine, õues on -5 kraadi ja sajab pehmet valget lund. Ma vist pean minema mäest alla sõitma, aga natuke ei jaksa diivanilt tõusta!
Pokkeris kaotasin 20 dollarit
Vahepeal on igasuguseid põnevusi juhtunud. Esiteks sain ma oma kallilt emalt paki, mille sisuks olid imeilusad kindad, head soojad villased sokid, pudel Vana Tallinnat, üks CD ja 2 kilo kompfekke! Lihtsalt teadmiseks, siis see liköör meeldib inimestele küll hoolimata suurest kangusest ja magususest. Kommiassortii oli hämmastav ja nagu tegelikult juba teada oli, siis kõige parem bonbon välismaalastele siin maailma nurgas on Mesikäpa batoon! Majakaaslased oskavad öelda "mezikapp." Jess!
Minu nädalane tööväline graafik koosneb umbes kolmest kindlast üritusest: teisipäevane "Parma and Pot", kolmapäevane "Live at Kooroora" ja pühapäevane "Sunday Roast and Trivia." Alati muidugi kõigile ei jõua, sest aeg-ajalt peab viikarites mööda hotelli nühkima, aga kui vähegi võimalik, siis osalen. "Parma and Pot" tähendab hiiglaslikku paneeritud kana friikartulite ja salatiga, mille saab $15 eest ja hinnas sisaldub ka pot ehk väike õlu. Asukohaks on restoran Abom, kus töötab eestlastest Sven. Teine üritus on kohalikus pubis Kooroora, kus kolmapäeviti on esinejad. Sel kolmapäeval külastas mäge DJ duo Peking Duk, kes viljelevad dubstepremixe kuulsatest lugudest. Kolmas üritus on taaskord Abom'is, aga toimub pühapäeval, kus $20 eest saab suure portsu roast'i juurviljadega. Õhtusööki saadab meeskondlik viktoriin, kus küsimused on seinast seina ja võitja saab auhindu. Esimesel korral ei läinud väga hästi, kui neljaliikmeline meeskond Sobriety Society võttis eelviimase koha. Viimati aga jäin võistkonna The AA's liikmena neljandaks ja teadsin mitut vastust, mida teised ei teadnud. Hah! Elagu!
Üldiselt mulle meeldib siin ja mida rohkem naeratada, seda paremini kõik tundub. Nii et pesen vähemalt 2 korda päevas hambaid! Ailavju!

Roast and Trivia Abomis. See on võistkond the AA's.

Mäe otsas on üks baar Tirol, kus saab väga head toitu ja külma õlut.


1 comment:

  1. Dubstepremixid kuulsatest lugudest kõlab nii kuradi hästi. (Loen siin ikka, kuidas su suvi läks, tsau!)

    ReplyDelete